Εικόνες Γ’ΠΠ στην Ουκρανία: «Επικηρύχθηκαν» από την Μόσχα τα δυτικής κατασκευής α/α συστήματα – «Όλα τα όπλα μας πάνω τους»!

Στόχοι τα IRIS-T, NASAMS και Patriot

Εικόνες Γ’ΠΠ στην Ουκρανία: «Επικηρύχθηκαν» από την Μόσχα τα δυτικής κατασκευής α/α συστήματα – «Όλα τα όπλα μας πάνω τους»!

Ποια είναι η στρατιωτική τακτική στην Ουκρανία που δεν θα μας εξηγήσουν τα ΜΜΕ; Ο πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Σκοτ ​​Ρίτερ, εξηγεί πώς η Ουκρανία βρίσκεται στα σκοινιά, ανεξάρτητα από το τι κάνει η Ουκρανία ή το ΝΑΤΟ, καθώς αυτό που ενδιαφέρει τους διεθνιστές είναι να καταστρέψουν την χώρα και γενικά την Ευρώπη για να κρατούν απασχολημένη την Ρωσία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ρίτερ, οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει νέες στρατηγικές!

 Οι Ρώσοι ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν μαζικά Kinzhal, τους οποίος πλέον κατασκευάζουν σε μεγάλες ποσότητες κάνοντας τριπλοβάρδιες στα εργοστάσια τους. Οι Kinzhal δε μπορούν να καταρριφθούν.

Θυμίζουμε ότι ρωσικός υπερ-υπερηχητικός πύραυλος Kinzhal με ταχύτητας πλήγματος επί του στόχου της τάξης των 12 Mach (δώδεκα φορές η ταχύτητα του ήχου) πέτυχε να πλήξει το κοινό κέντρο διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών Ουκρανών και ΝΑΤΟ που είχε εγκατασταθεί σε βάθος 130 μέτρων!

Στο υπόγειο στρατηγείο (που είχε κτιστεί σε βάθος 400 ποδών μέσα στo έδαφος) υπηρετούσε αριθμός αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και φέρεται να φιλοξενούσε άνω των 300 ατόμων.

Λέει χαρακτηριστικά ο Ρίτερ:

«Οι Ρώσοι έρχονται με πολύ καινοτόμες τακτικές σχεδιασμένες να αναγκάσουν τους Ουκρανούς να ενεργοποιήσουν τα ραντάρ τους έτσι ώστε να μπορέσουν να αναγνωριστούν τα ραντάρ και να καταστραφούν, να αναγκάσουν τους Ουκρανούς να πυροδοτούν τους ειδικούς τους πυραύλους, ειδικά από πόρους υψηλής αξίας όπως το IRIS-T ή το NASAMS αλλά και τα Patriot.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα οι Ρώσοι να τα στοχεύσουν και να εξουδετερώσουν την ουκρανική αεράμυνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.