ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγνωστος έκλεψε βανάκι της Συνοριοφυλακής Σουφλίου μπροστά από το Τμήμα!

Βρέθηκε με κόπο... την επόμενη ημέρα στην Αλεξανδρούπολη

Άγνωστος έκλεψε βανάκι της Συνοριοφυλακής Σουφλίου μπροστά από το Τμήμα!

Τραγελαφικές καταστάσεις στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου όταν διαπιστώθηκε ότι άγνωστος ή άγνωστος έκλεψε συμβατικό βανάκι της υπηρεσίας το οποίο και χρησιμοποιούνταν για μεταφορά παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Evros-news.gr, το βανάκι μάλλον έμεινε ξεκλείδωτο από τους Συνοριοφύλακες που το χρησιμοποιούν και ο άγνωστος ή οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να το κλέψουν.

Όταν έγινε αντιληπτό αυτό, σήμανε συναγερμός, περιπολικά κυκλοφορούσαν μέσα στο Σουφλί και όχι μόνο, αναζητώντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Συνοριοφυλακής.

Τελικά αυτό εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης, μετά από συνεχείς έρευνες.

Ακόμα πάντως και αν έγινε διάρρηξη του και έτσι το έκλεψαν, δεν είναι δυνατόν ενώ ήταν παρκαρισμένο μπροστά στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα σήμερα βρέθηκε στο Σουφλί για το συγκεκριμένο συμβάν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τι ακριβώς συνέβη.

Η πόλη όλη… βούιξε για το συγκεκριμένο γεγονός από χθες, αν και οι αστυνομικοί αποφεύγουν να πουν το παραμικρό. Αφήνεται απλά να διαρρεύσει ότι δεν το έκλεψαν παράνομοι μετανάστες (αυτό αν συνέβαινε θα ήταν πολύ χειρότερο), αλλά κάτοικος της περιοχής που είναι… γνωστός για τέτοιες ενέργειες, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.

Και όλα αυτά όταν δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί η έρευνα πίσω από τις κωμικοτραγικές καταστάσεις  ενόψει της επικείμενης τοποθέτησης 250 νέων συνοριοφυλάκων, στις δύο Αστυνομικές Διευθύνσεις του Έβρου.

Οι νέοι συνοριοφύλακες υπογράφουν συμβίωνα συμβίωσης προκειμένου να βελτιώσουν τη μοριοδότησή τους και να μην αναγκαστούν να υπηρετήσουν στον βόρειο Έβρο αλλά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τραγελαφικό της κατάστασης είναι ότι πολλοί έχουν υπογράψει σύμφωνα συμβίωσης όχι μόνο με το αντίθετο φίλο αλλά και μεταξύ ανδρών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.