ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νέο περιστατικό στην Πάτρα: Γιατροί ξέχασαν βελόνα μέσα στην κοιλιά άνδρα μετά από χειρουργείο

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη πως γιατροί στη Θεσσαλονίκη ξέχασαν βελόνα 12,5 εκατοστών σε γυναίκα

Νέο περιστατικό στην Πάτρα: Γιατροί ξέχασαν βελόνα μέσα στην κοιλιά άνδρα μετά από χειρουργείο

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη πως γιατροί ξέχασαν μετά από επέμβαση χειρουργικό εργαλείο σε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, στο «φως» έρχεται ένα νέο περιστατικό από την Πάτρα, καθώς μετά από ένα χειρουργείο ρουτίνας, ξέχασαν μέσα σε έναν άνδρα μια… βελόνα.

Ειδικότερα, επιχειρηματίας, γνωστός στον χώρο της εστίασης έζησε μία απίστευτη περιπέτεια και ταλαιπωρία, όταν αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Προγραμμάτισε την επέμβαση, πριν από μια εβδομάδα περίπου, στην οποία και υποβλήθηκε, χωρίς να ξέρει τι θα ακολουθούσε. Μετά το χειρουργείο επέστρεψε σπίτι του, αλλά οι αφόρητοι πόνοι που συνέχιζε να έχει τον οδήγησαν ξανά στον γιατρό.

Μετά από νέες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε πως στη διάρκεια του χειρουργείου, ξέχασαν στην κοιλιά του μία βελόνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Ο άνδρας είναι πλέον καλά στην υγεία του και αναρρώνει, αλλά θα θυμάται για πάντα αυτό που του συνέβη.

Γιατροί στη Θεσσαλονίκη ξέχασαν βελόνα 12,5 εκατοστών σε γυναίκα

Το 2018 μια 59χρονη γυναίκα είχε υποβληθεί σε μία γυναικολογική επέμβαση. Μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο, η γυναίκα ένιωσε φρικτούς πόνους στο αριστερό νεφρό και στην κοιλιακή χώρα, με τον γιατρό να την διαβεβαιώνει ότι ήταν φυσιολογικό μετά από εγχείρηση.

Η 59χρονη γυναίκα τους επόμενους μήνες λάμβανε ισχυρά αναλγητικά φάρμακα, μέχρι που απευθύνθηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους σε άλλη κλινική, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έφερε στο σώμα της μία βελόνα 12,5 εκατοστών (!), η οποία είχε εγκαταλειφθεί κατά την προγενέστερη επέμβαση.

Υπό αυτές τις συνθήκες υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις για την αφαίρεση της βελόνας, αλλά η παρουσία αυτής για μεγάλο χρονικό διάστημα στον οργανισμό της τής δημιούργησε νεφρική ανεπάρκεια και μόνιμη βλάβη στην υγεία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.