ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο ρωσικό χτύπημα στην ουκρανική άμυνα: Επίθεση με 40 πυραύλους και drone (φωτό)

Ο κρατήρας που δημιούργησε πύραυλος αν και καταρρίφθηκε!

Νέο ρωσικό χτύπημα στην ουκρανική άμυνα: Επίθεση με 40 πυραύλους και drone (φωτό)

Η Ρωσία εξαπέλυσε στη διάρκεια της περασμένης νύκτας δεκάδες πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον θέσεων της ουκρανικής άμυνας και ειδικότερα κατά αποθηκών και κέντρων διοίκησης, την ώρα που το Κίεβο ζητάει από τους συμμάχους του περισσότερα μέσα για να εξασφαλίσει την αντιαεροπορική άμυνά του.

«Πραγματοποιήθηκε αεροπορική επίθεση του εχθρού με συνολικά 40 όπλα37 πυραύλους και τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη», ανακοίνωσε η ουκρανική αεροπορία προσθέτοντας πως κατέστρεψε οκτώ πυραύλους.

«Περισσότεροι από 20 πύραυλοι» δεν πέτυχαν το στόχο τους, καθώς εκτράπηκαν από την πορεία τους με «ηλεκτρονικά αντίμετρα».

Οι περισσότεροι από τους πυραύλους που χρησιμοποιήθηκαν από τη Ρωσία στη διάρκεια της νύκτας ήταν εξαιρετικά ταχείς βαλλιστικοί πύραυλοι, ανακοίνωσε η αεροπορία. Οι πύραυλοι αυτοί είναι πολύ πιο δύσκολο να καταρριφθούν.

Η αεράμυνα κατέρριψε ρωσικούς πυραύλους σε τουλάχιστον πέντε περιφέρειες σε όλη την Ουκρανία, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους αυτών των επαρχιών.

Η μεγάλη νοτιοανατολική πόλη Ντνίπρο επλήγη, δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης, επίσης χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς επλήγη.

Η αστυνομία στη βόρεια περιφέρεια του Τσερνίχιβ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία ενός μεγάλου κρατήρα που δημιουργήθηκε από πύραυλο που εκτόξευσε η Ρωσία αλλά καταρρίφθηκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τα συντρίμμια πυραύλου που καταρρίφθηκε επλήγησαν ιδιωτικές κατοικίες και υπέστησαν ζημιές κτίρια, ένα από τα οποία πρακτικά καταστράφηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν ανθρώπινα θύματα, αλλά σκοτώθηκε ένας σκύλος, ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.