ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία στο «Blue Horizon»: Ο 36χρονος ρίχθηκε στο νερό από το πλήρωμα!

Για ένα εισιτήριο χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία στο «Blue Horizon»: Ο 36χρονος ρίχθηκε στο νερό από το πλήρωμα!

Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο από το χθεσινοβραδινό πρωτοφανές περιστατικό, στο οποίο άνδρες του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon», έσπρωξαν έναν 36χρονο άνδρα από τον καταπέλτη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται ο 36χρονος να έχει χάσει τις αισθήσεις του καθώς δε δείχνει ικανός να προσπαθήσει έστω να αντιδράσει, αν και κάτι τέτοιο θα ήταν ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου πως τον είχε «πάρει» η δίνη που δημιουργούν τα απόνερα από τις προπέλες του πλοίου που εκείνη την στιγμή λειτουργούσαν στο «φουλ».

Είναι ένα περιστατικό θλιβερό και τρομακτικό που δεν έχει συμβεί ξανά στα χρονικά και προκαλεί απορία πως σκέφτονται και φαντάζονται την ζωή τους και τις ζωές των άλλων ορισμένοι άνθρωποι.

Το λέμε αυτό διότι ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του κυριολεκτικά τζάμπα, για ένα εισιτήριο (αν όντως δεν είχε εκδώσει εισιτήριο).

Αξίζει μια ζωή για ένα εισιτήριο; Ένα εισιτήριο μάλιστα το οποίο θα μπορούσε πολύ εύκολα εν ηρεμία στα επόμενα λεπτά να το εκδώσει από το λογιστήριο του πλοίου, αν επαναλαμβάνουμε, όντως δεν το είχε εκδώσει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κρίνοντας μάλιστα από την αύξηση των θανατηφόρων περιστατικών που έχουν συμβεί με άσκηση βίας, αρχίζουμε να πιστεύουμε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν αποτελούν πλέον μειοψηφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.