ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Nέο χτύπημα στην βιομηχανική ζώνη της Μόσχας: Oι επιθέσεις του Κιέβου κατά της ρωσικής πρωτεύουσας είναι καθημερινό φαινόμενο

Καίγεται εργοστάσιο λιπασμάτων

Nέο χτύπημα στην βιομηχανική ζώνη της Μόσχας: Oι επιθέσεις του Κιέβου κατά της ρωσικής πρωτεύουσας είναι καθημερινό φαινόμενο

Mία ακόμα επίθεση κατά της Μόσχας πραγματοποίησαν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με την χρήση drones, με τα οποία έπληξαν μεγάλο εργοστάσιο λιπασμάτων στο Ραμενσκόγιε, προάστιο της Μόσχας, πλήττοντας για ακόμα μία φορά την βιομηχανική ζώνη της πρωτεύουσας.

Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο πίσω από αυτά τα πλήγματα καθώς αυτό που έχει ενοχλήσει την Δύση, είναι ότι η ρωσική οικονομία παρά τις κυρώσεις και τον πόλεμο βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο από ποτέ και η βιομηχανική της παραγωγή στο απόγειό της ειδικά σε ότι αφορά την αμυντική βιομηχανία.

Οι επιθέσεις κατά της ρωσικές πρωτεύουσας αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και παρά το γεγονός ότι δεν θα αποφέρουν τα αποτελέσματα που θέλει το Κίεβο (να πιέσει η ρωσική κοινωνία την ρωσική ηγεσία να σταματήσει τον πόλεμο), ωστόσο δημιουργείται ένα σοβαρό ζήτημα ως προς το πόσο ασφαλής είναι η ρωσική πρωτεύουσα και κατά πόσον προστατεύεται.

Υπάρχει η φημολογία πως πολλά α/α συστήματα έχουν μεταφερθεί στην Κριμαία για να προστατευτεί η γέφυρα του Κερτς.

Η σημερινή επίθεση προστίθεται σε μία σειρά επιθέσεων που έγινε τις τελευταίες ημέρες με την ρωσική πλευρά να έχει υποστεί σημαντικά πλήγματα (όπως βλέπετε εδώ,και εδώ)

Οι επιθέσεις με drones είναι εφικτές καθώς πάντα κάποιο θα καταφέρει να περάσει την αντιαεροπορική άμυνα, τουλάχιστον στις τωρινές χρονικές συγκυρίες καθώς είναι σίγουρο πως στο μέλλον οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις θα προσαρμοστούν ως προς την αντιμετώπισή τους με τα κατάλληλα νέα οπλικά συστήματα.

Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος γιατί τα τουρκικά drones αποτελούν μεγάλη απειλή για την ελληνική αεράμυνα.

Σκοπός του Κιέβου είναι να τρομάξει η ρωσική κοινωνία και να πιέσει για τον τερματισμό του πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως οι Ρώσοι ξέρουν ότι είναι απαραίτητο για αυτούς να κερδίσουν στην Ουκρανία και να ταπεινωθεί η Δύση και τουλάχιστο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν προβλέπεται να κάνουν πίσω ως κοινωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.