Νέος ξαφνικός θάνατος: «Έσβησε» πάνω στο τιμόνι 61χρονος άνδρας στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης

Ο άτυχος άνδρας έχασε ακαριαία τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να καταλήξει σε καλαμιές

Νέος ξαφνικός θάνατος: «Έσβησε» πάνω στο τιμόνι 61χρονος άνδρας στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς ένας 61χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι, όταν κινούμενος από τον κάμπο των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, προς το χωριό Λουτρά, έπαθε ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, έχασε ακαριαία τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να καταλήξει σε καλαμιές, όπου και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από περαστικούς, που είδαν το όχημα ακινητοποιημένο με αναμμένα τα φώτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα κλήθηκαν και κατέφθασαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τον απεγκλωβισμό του και ομάδα του ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει στο Π.Γ.Ν.Α, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.