ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νοσοκομείο Λαμίας: Πέθανε 50χρονος γιατί είπαν στη γιατρό ότι δεν… λειτουργούσε ο απινιδωτής

Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως λειτουργούσε κανονικά - Ο άνδρας νοσηλευόταν με σοβαρή μυοκαρδιοπάθεια

Νοσοκομείο Λαμίας: Πέθανε 50χρονος γιατί είπαν στη γιατρό ότι δεν… λειτουργούσε ο απινιδωτής

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 50χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν με σοβαρή μυοκαρδιοπάθεια στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας, γιατί δεν λειτουργούσε ο απινιδωτής.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως ο εν λόγω απινιδωτής λειτουργούσε μια χαρά.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 50χρονος νοσηλευόταν για μέρες στην Καρδιολογική Κλινική στο νοσοκομείο Λαμίας με σοβαρή μυοκαρδιοπάθεια και το βράδυ της Τετάρτης η υγεία του επιδεινώθηκε, καθώς ανέβασε πυρετό και παρουσίασε δύσπνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής, συνοδεία γιατρού της ΜΕΘ, οδηγήθηκε στον 1ο όροφο για αξονική τομογραφία προς διερεύνηση των αιτιών της λοίμωξης και εκεί παρουσίασε αρρυθμία.

Άμεσα η γιατρός ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ και ζήτησε τον απινιδωτή που βρίσκεται στον όροφο, όμως ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του Τμήματος ότι ο απινιδωτής δεν δουλεύει.

Μαζί με τον ασθενή έφτασαν στο ΤΕΠ στο ισόγειο, όπου μαζί με καρδιολόγο έκαναν για περισσότερα από 20 λεπτά προσπάθειες για ανάνηψη, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς, έδωσε άμεσα προφορική εντολή στο τεχνικό τμήμα, για έλεγχο του χαλασμένου απινιδωτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ο απινιδωτής λειτουργούσε μια χαρά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.