ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

NYT: «Αποστολή αυτοκτονίας των Ουκρανών η προσπάθεια να διατηρήσουν το προγεφύρωμα στον Δνείπερο» (βίντεο)

Διατάσσουν συνεχώς επιθέσεις από το Κίεβο

NYT: «Αποστολή αυτοκτονίας των Ουκρανών η προσπάθεια να διατηρήσουν το προγεφύρωμα στον Δνείπερο» (βίντεο)

Οι αρνητικοί τίτλοι για το Κίεβο συνεχίζουν να έρχονται, με ένα πρόσφατο άρθρο των New York Times που περιγράφει ότι οι Ουκρανοί πεζοναύτες βρίσκονται σε «αποστολή αυτοκτονίας» στο νότο της χώρας καθώς διασχίζουν τον ποταμό Ντνίπρο σε μια προσπάθεια να πάρουν το έδαφος από τους Ρώσους:

Ακούστηκε ένα ελαφρύ τρέμουλο στην φωνή του πεζοναύτη καθώς αφηγήθηκε τις σφοδρές μάχες στην ανατολική όχθη του ποταμού Ντνίπρο, όπου τραυματίστηκε πρόσφατα.

«Καθόμασταν στο νερό τη νύχτα και μας βομβάρδιζαν από παντού», είπε ο πεζοναύτης, Maksym. «Οι σύντροφοί μου σκοτώνονταν μπροστά στα μάτια μου».

Για δύο μήνες, οι Ουκρανοί πεζοναύτες πραγματοποιούν επίθεση κατά μήκος του ποταμού Δνίπρο στην νότια περιοχή της Χερσώνας για να ανακαταλάβει εδάφη από τα ρωσικά στρατεύματα αλλά τα αποτελέσματα είναι πενιχρά.

«Δεν είναι καν αγώνας επιβίωσης. Είναι μια αποστολή αυτοκτονίας», είπε ένας στρατιώτης!

https://twitter.com/Ramy_Sawma/status/1736742429842194595?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1736742429842194595%7Ctwgr%5E47dfe7fd1c190d9f069cd856dc23a34ce4df2c35%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwarnews247.gr%2Foukranoi-stratiotes-stous-nyt-i-dioikisi-mas-stelnei-se-apostoles-aftoktonias-ekatontades-nekroi-kata-mikos-tou-potamou-dnipro-vinteo%2F

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.