ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αμερικανικός Στρατός: Ισραηλινή συλλογή μετατρέπει τα αυτόματα τυφέκια σε κυνηγούς μικρών drone παρατήρησης (βίντεο)

Προμήθεια του ισραηλινού ψηφιακού συστήματος SMASH 2000L

Αμερικανικός Στρατός: Ισραηλινή συλλογή μετατρέπει τα αυτόματα τυφέκια σε κυνηγούς μικρών drone παρατήρησης (βίντεο)

Ο αμερικανικός στρατός τελικά προμηθεύτηκε το ψηφιακό σύστημα ελέγχου πυρός SMASH 2000L της ισραηλινής Smart Shooter. Η εταιρεία το διαφημίζει και ως «σύστημα κατά drones» και ήδη είναι σε χρήση από τον αμερικανικό Στρατό και τους Πεζοναύτες σε παλαιότερες εκδόσεις του SMASH 2000. 

Το SMASH 2000L με το ‘L’ να είναι από το ‘light – ελαφρύ’ είναι σχεδιασμένο για εγκατάσταση επί ατομικού οπλισμού για να μπορεί να εμπλέκει ο χρήστης στόχους ταχέως κινούμενους με την βοήθεια του υπολογιστή που φέρει το σύστημα.

Η πλέον νέα έκδοση είναι το SMASH 3000 για αυτό αναφέρεται και ως  SMASH 2000L/3000 στην αγορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αγορά έγινε στα πλαίσια του προγράμματος anti-drone του αμερικανικού στρατού counter-small unmanned aerial systems (C-sUAS) με πρώτο χρήστη βέβαια του Smart Shooter να είναι οι πεζοναύτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.