ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε τη γραμμή αναβάθμισης των F-16 σε επίπεδο VIPER

Ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας

Ο Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε τη γραμμή αναβάθμισης των F-16 σε επίπεδο VIPER

Τα επόμενα βήματα αναβάθμισης των επιχειρησιακών ικανοτήτων της συνεχίζει η Πολεμική Αεροπορία, έπειτα από τα νέα πολεμικά αεροσκάφη που προμηθεύτηκε η χώρα.

Την Παρασκευή, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης (114ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Πτέρυγας, Σμήναρχος (Ι) Στέφανος Αμπουλέρης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας και την εξέλιξη του προγράμματος εκπαίδευσης στα αεροσκάφη Rafale, ενώ περιηγήθηκε στους χώρους εργασίας και συνομίλησε με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό της.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε (ΕΑΒ) στην Τανάγρα, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΒ, κ. Ιωάννης Κούτρας, και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συντήρηση και αναβάθμιση πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας από την εταιρεία, περιηγήθηκε στους χώρους εργασίας, επισκέφθηκε τη γραμμή αναβάθμισης των F-16 σε επίπεδο VIPER και ενημερώθηκε για την πρόοδο των υπόλοιπων μέσων που είναι ενταγμένα στην ΕΑΒ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.