ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Γ.Πριγκόζιν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας λίγο πριν το δυστύχημα

Του είχε υποσχεθεί πως δεν θα αλλάξει τίποτε στις σχέσεις της χώρας με την Wagner

Ο Γ.Πριγκόζιν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας λίγο πριν το δυστύχημα

Ο Yevgeny Prigozhin συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας λίγο πριν το αεροπορικό δυστύχημα .

Πρόσθετα κομμάτια ιστορίας στην αποκλειστική μας έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

Σύμφωνα με πηγές της WSJ, το αεροπλάνο του Prigozhin προσγειώθηκε στο Bangui, την πρωτεύουσα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, στις 18 Αυγούστου.

Σε μια συνάντηση με τον Πρόεδρο Faustin-Archange Touadera, ο αρχηγός της ομάδας Wagner είπε ότι η αποτυχημένη απόπειρα ανταρσίας στη Ρωσία τον Ιούνιο δεν θα παρέμβει στο έργο της Βάγκνερ στη δημοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Prigozhin υποσχέθηκε να ενισχύσει την παρουσία του Wagner PMC στην CAR για να διασφαλίσει την ασφάλεια των αρχών και να “προωθήσει νέες επενδύσεις στη γεωργία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.