O ηγέτης της Β.Κορέας Kιμ Γιονγκ Ουν διαθέτει στην Ρωσία 100.000 μαχητές με αντάλλαγμα ενέργεια και τρόφιμα!

Προσφέρει ακόμα και 50.000 εργάτες και εξειδικευμένο προσωπικού για την ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων από τους Ουκρανούς ρωσόφωνων πόλεων!

O ηγέτης της Β.Κορέας Kιμ Γιονγκ Ουν διαθέτει στην Ρωσία 100.000 μαχητές με αντάλλαγμα ενέργεια και τρόφιμα!

O Kιμ Γιονγκ Ουν προσφέρει εκατό χιλιάδες άνδρες για να πολεμήσουν στο πλευρό των Ρώσων στην Ουκρανία με αντάλλαγμα να του δώσει η Μόσχα ενέργεια, σιτάρι και άλλα τρόφιμα!

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για δελεαστική προσφορά καθώς οι Ρώσοι δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν παραπάνω δυνάμεις από τις αρχικές 200.000 που ξεκίνησαν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, ενώ αυτή την στιγμή η δύναμη έχει μειωθεί στους 100.000 προσωπικό στους οποίους προστίθενται και περί τις 40.000 μαχητές από τις ρωσόφωνες δημοκρατίες.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με την βρετανική Express ο Κιμ προσφέρει και εργατικά χέρια για την αποκατάσταση των ρωσόφωνων πόλεων.

Συγκεκριμένα προσφέρει περί τους 50.000 εργάτες και εξειδικευμένο προσωπικό για την ανοικοδόμηση νέων σύγχρονων πόλεων, στην θέση αυτών που κατέστρεψαν οι Ουκρανοί, όπως η Μαριούπολη ή άλλων που δέχονται καθημερινά «τυφλά» πλήγματα κατά πολιτικών στόχων, όπως το Ντονιέτσκ.

H Bόρεια Κορέα, μια χώρα με το σκληρότερο, ίσως, στο κόσμο καθεστώς διακυβέρνησης, είναι επίσης και μια ισχυρή πυρηνική δύναμη και μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές δυνάμεις στην Ασία.

Με ένοπλες δυνάμεις 1.000.000 προσωπικό (περισσότερους από την Ρωσία) σε σύνολο πληθυσμού 26 εκατ. ψυχών, αντιμετωπίζει συχνά επισιτιστικές κρίσεις λόγω του δυτικού εμπάργκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.