ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ρον Ντε Σάντις στέλνει την Εθνοφρουρά της Φλόριντα στο Τέξας! – «Για να σταματήσουμε την εισβολή στα σύνορα»

Αποστέλλει μία μεγάλη δύναμη 1.000 ανδρών - «Χωρίς σύνορα δεν έχουμε χώρα»

Ο Ρον Ντε Σάντις στέλνει την Εθνοφρουρά της Φλόριντα στο Τέξας! – «Για να σταματήσουμε την εισβολή στα σύνορα»

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, ανακοίνωσε ότι θα στείλει δύναμη της Εθνικής Φρουράς της Φλόριντα στο Τέξας για να βοηθήσουν την Πολιτεία να αντιμετωπίσει το «κύμα» παράνομων μεταναστών στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό.

«Οι Πολιτείες έχουν κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούν την κυριαρχία τους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αυξήσουμε την υποστήριξή μας στο Τέξας καθώς το Lone Star State  προσπαθεί να σταματήσει την εισβολή στα σύνορα», δήλωσε ο Ντε Σάντις σε δήλωση.

«Οι ενισχύσεις μας θα βοηθήσουν το Τέξας να προσθέσει επιπλέον φραγμούς κατά μήκος των συνόρων. Δεν έχουμε χώρα αν δεν έχουμε σύνορα».

Η Φλόριντα σκοπεύει να στείλει περίπου 1.000 από την Εθνοφρυρά της στο Τέξας, οι οποίοι θα αναπτυχθούν με βάση τις ανάγκες του Τέξας.

Οι άνδρες αυτοί θα συμμετάσχουν εθελοντικά στην αποστολή στο Τέξας.

Η δύναμη αυτή θα δράσει από κοινού με τους περίπου 90 αξιωματικούς επιβολής του νόμου στη Φλόριντα που έχουν ήδη αναπτυχθεί στα σύνορα.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγες ώρες αφότου ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ δημοσίευσε βίντεο στο Twitter από τμήμα του συνοριακού τείχους που κατασκευάζεται μεταξύ του Τέξας και του Μεξικού.

«Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο και στρατηγική για να υπερασπιστούμε τα νότια σύνορά μας», έγραψε ο Άμποτ πάνω από το βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.