ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο στρατός των ΗΠΑ αντικατέστησε το ελαττωματικό εξάρτημα στον κινητήρα των Chinook

Είχε οδηγήσει σε μια σειρά πυρκαγιών από διαρροές καυσίμων

Ο στρατός των ΗΠΑ αντικατέστησε το ελαττωματικό εξάρτημα στον κινητήρα των Chinook

Ο στρατός των ΗΠΑ έχει σχεδόν ολοκληρώσει την αντικατάσταση ενός εξαρτήματος στους κινητήρες των ελικοπτέρων CH-47 Chinook που οδήγησαν σε μια σειρά πυρκαγιών από διαρροές καυσίμων, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ.

Ο στρατός αναμένεται να έχει επισκευάσει όλα τα επηρεασμένα ελικόπτερα Chinook στον στόλο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, δήλωσε ο αμερικανός αξιωματούχος στο Defense News.

Στα τέλη Αυγούστου 2022, ο Στρατός καθήλωσε ολόκληρο τον στόλο των CH-47. Η Honeywell παρέχει τον κινητήρα T-55 για το Chinook που κατασκευάζεται από την Boeing.

Η υπηρεσία ανακάλυψε ότι, κατά τη διάρκεια της τακτικής συντήρησης της αποθήκης, οι συντηρητές του στρατού είχαν εγκαταστήσει εξαρτήματα που δεν πληρούσαν τις «προδιαγραφές σχεδιασμού της Honeywell» και δεν παρέχονται από την εταιρεία, σύμφωνα με δήλωση της Honeywell. «Το εξάρτημα δεν ήταν ελαττωματικό, αλλά ήταν λανθασμένο και δεν σχεδιάστηκε για αυτόν τον εξοπλισμό».

Η Honeywell παρείχε τα ανταλλακτικά για τη συντήρηση του κινητήρα T-55 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019. Έκτοτε, ο Στρατός ανέλαβε τη συντήρηση του κινητήρα στις δικές του αποθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στρατός των ΗΠΑ δεν γνωρίζει πόσοι κινητήρες έλαβαν το λανθασμένο εξάρτημα επειδή δεν είχαν σειριακό αριθμό, επομένως κάθε κινητήρας ελικοπτέρου έλαβε ένα νέο ανταλλακτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.