ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Τ.Μπάιντεν «κόβει» την παραγγελία των μαχητικών F-35 κατά 18% για το 2025

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη πανηγυρίζει για την άδεια προμήθειας 40 νέων μαχητικών του τύπου

Ο Τ.Μπάιντεν «κόβει» την παραγγελία των μαχητικών F-35 κατά 18% για το 2025

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για την αγορά των F-35 από τους Αμερικάνους, o Τζο Μπάιντεν μειώνει τις αγορές των συγκεκριμένων μαχητικών!

Όπως αναφέρει το Reuters, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιθυμεί μείωση κατά 18% στον αριθμό των αεροσκαφών F-35 που θα αγοράσει το Πεντάγωνο τον επόμενο χρόνο, προκειμένου να παραμείνει εντός των οικονομικών ορίων που έχει επιβάλει το Κογκρέσο στον στρατιωτικό προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παραγγελία του Πενταγώνου για το stealth μαχητικό της Lockheed Martin θα πέσει κάτω από τα 83 στα 70, με εκτιμώμενη μείωση 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις δαπάνες για αεροσκάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.