ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Χ.Ακάρ για Γενοκτονία των Ποντίων: «Ψέματα όσα λένε οι Έλληνες πολιτικοί – Διαστρέβλωση της ιστορίας»!

Ακόμα μία προσβολή των αμετανόητων για το έγκλημα Τούρκων

Ο Χ.Ακάρ για Γενοκτονία των Ποντίων: «Ψέματα όσα λένε οι Έλληνες πολιτικοί – Διαστρέβλωση της ιστορίας»!

Με μια προκλητική στα όρια του θράσους ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αντιδρά στις δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας για την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, κάνοντας λόγο για «ψευδείς ισχυρισμούς» των ελληνικών Αρχών και για «προσπάθεια διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων».

Στην ανακοίνωση του το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει: «Απορρίπτουμε πλήρως τους ισχυρισμούς των ελληνικών αρχών για τον «Πόντο». Καθώς αυτοί οι ισχυρισμοί, οι οποίοι απέχουν πολύ από κάθε είδους λογική και σκεπτικό, δεν είναι παρά μια προσπάθεια διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων.»

Και συνεχίζει: «Όλες οι ομιλίες των Ελλήνων πολιτικών, που δεν στηρίζονται σε καμία ιστορική πληροφορία και ντοκουμέντα, είναι ψέματα και έχουν σκοπό να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Όσοι αναζητούν μια επαίσχυντη πραγματικότητα στο παρελθόν του τουρκικού έθνους δεν μπορούν παρά να εξαπατήσουν τον εαυτό τους!

»Όσοι ονειρεύονται 100 χρόνια πριν, θα πρέπει πρώτα να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Από αυτήν την άποψη, οι Έλληνες πολιτικοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αιματοβαμμένες θηριωδίες των προγόνων τους στην Τρίπολη κατά τη διαδικασία της εξέγερσης κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, της οποίας ήταν υπήκοοι, και κατά την προσπάθεια κατοχής της Ανατολίας μεταξύ 1919-1922, και με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να απαντήσουν τι έκαναν στην Ανατολία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Κατά συνέπεια, όσοι δεν θέλουν να δουν τις θηριωδίες και τις σφαγές στις βρώμικες ημερομηνίες τους, δεν θα μπορέσουν να επιτύχουν κανένα αποτέλεσμα από τα βρώμικα παιχνίδια αντίληψης με τα οποία επιχειρούν να το καλύψουν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να λυτρωθούν από τις ευθύνες τους ενώπιον της ιστορίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.