ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι 300.000 άνδρες που στέλνει η Ρωσία στην Ουκρανία επαρκούν για να πετύχει η Μόσχα τους στόχους της;

Αυτή την στιγμή με 150.000 άνδρες έλεγχοι 120.000 km²

Οι 300.000 άνδρες που στέλνει η Ρωσία στην Ουκρανία επαρκούν για να πετύχει η Μόσχα τους στόχους της;

Μέχρι και 300.000 στρατιώτες θα αποστείλει επιπλέον η Μόσχα στην Ουκρανία για να επιτευχθούν οι στόχοι της ρωσικής στρατιωτική επιχείρηση.

Κατά πολλούς θα είναι 400.000 καθώς θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί άντρες και σε καθήκοντα διοικητικής μέριμνας.

Εάν αναλογιστούμε ότι αυτή τη στιγμή 150.000 άνδρες του ρωσικού στρατού διατηρούν τον έλεγχο σε εδάφη εκτάσεως 120.000 km² τότε γίνεται κατανοητό ότι επιπλέον αυτές δυνάμεις είναι υπεραρκετές ακόμα και για την κατάληψη της Οδησσού και του Χάρκοβου.

Η Οδησσός και το Χάρκοβο θεωρούνται εκ των ουκ άνευ για την ρωσική γεωπολιτική να ενταχθούν στην Ρωσική Ομοσπονδία καθώς μόνο τότε θα ολοκληρωθεί επιτυχώς η επανένταξη όλων των ρωσικών πληθυσμών μέχρι την Υπερδνειστερία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/LawyerJacob1/status/1572480242769436674

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.