
Λίγες ώρες αφότου ο Τζο Μπάιντεν απέκλεισε την αποστολή πυραυλικών συστημάτων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, διαβεβαιώνει ότι η Ουκρανία δεν θα στοχεύσει σε ρωσικά εδάφη με νέα όπλα μεγάλης εμβέλειας σε μια απάντηση που δείχνει ότι αντιλήφθηκε ότι μπορεί να εκτροχιαστεί η κατάσταση αν χτυπηθεί ρωσικό έδαφος με αμερικανικά όπλα.
«Είναι η Ρωσία που επιτίθεται στην Ουκρανία, όχι το αντίστροφο. Για να είμαστε σαφείς, ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί μια κλιμάκωση είναι να τερματίσει η Ρωσία την επιθετικότητα και τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει», υπογράμμισε σε εκπροσώπους του Τύπου, απαντώντας στις κατηγορίες της Μόσχας που επέκρινε την προμήθεια των νέων αμερικανικών όπλων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.