ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι ΗΠΑ παραδέχονται τον θάνατο δεύτερου Αμερικανού στην Ουκρανία

Κανείς δεν ξέρει πόσοι πολεμάνε και πόσοι έχουν σκοτωθεί

Οι ΗΠΑ παραδέχονται τον θάνατο δεύτερου Αμερικανού στην Ουκρανία

Ένας Αμερικανός πολίτης, ο 52χρονος Στίβεν Ζαμπέλσκι σκοτώθηκε στην Ουκρανία στις 15 Μαΐου. Αυτός είναι τουλάχιστον ο δεύτερος Αμερικανός που σκοτώνεται σε μάχη στην Ουκρανία, σύμφωνα με την Washington Post.

Η νεκρολογία του Ζαμπέλσκι δημοσιεύτηκε την 1η Ιουνίου στο Recorder, μια εφημερίδα που δημοσιεύεται στην κομητεία Μοντγκόμερι στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Τον θάνατο του Ζαμπέλσκι επιβεβαίωσε και στην Washington Post εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άρθρο σημειώνει ότι σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, ο Zabelski ήταν βετεράνος του αμερικανικού Στρατού που χτύπησε σε νάρκη στη νοτιοανατολική Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.