ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ολλανδοί δείχνουν το «τέλος» της βάσης στο Στεφανοβίκειο – Σκέψεις για την Λάρισα

Οι μελέτες που αφορούν την τύχη της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, στα χέρια του ΓΕΣ

Οι Ολλανδοί δείχνουν το «τέλος» της βάσης στο Στεφανοβίκειο – Σκέψεις για την Λάρισα

Η βάση και έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο δείχνει να μην επανέρχεται καθώς η λίμνη Κάρλα σκεπάζοντάς την, ουσιαστικά την κατέστησε ανενεργή όταν δέχτηκε 17.000.000 κυβικά νερού, όταν έσπασαν το φράγμα της Γυρτώνης από την θεομηνία που έπληξε την Θεσσαλία και πλέον όπως όλα δείχνουν η 110 ΠΜ στην Λάρισα θα είναι το σημείο που θα μετακινηθούν τα ελικόπτερα της ΑΣ.

Οι μελέτες που αφορούν την τύχη της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, από τις αρμόδιες διευθύνσεις του Στρατού Ξηράς, Αεροπορία Στρατού, και λοιπών έχουν παραδοθεί στην στρατιωτική ηγεσία και σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλλον της αεροπορικής βάσης των ελικοπτέρων δεν θα είναι στο Στεφανοβίκειο.

Μέσα στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η Ολλανδική έκθεση η οποία προτείνει την επέκταση της λίμνης Κάρλας, γεγονός που μεταφράζεται σε χαμένες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης.

Άρα και ένα νέο μέτωπο για την κυβέρνηση που καλείται να διαχειριστεί συνολικά την κατάσταση με τους αγρότες και ειδικά αυτούς που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλία και τις περιοχές που υπέστησαν σοβαρότατες καταστροφές από τις κακοκαιρίες Daniel & Elias.

Και επειδή όλες οι μελέτες ολοκληρώθηκαν, οι εισηγήσεις έγιναν, στις υποψήφιες βάσεις οι αυτοψίες δεν έλειψαν, την σκυτάλη όπως όλα δείχνουν θα πάρει η πολιτική ηγεσία ή ακόμη και η κυβέρνηση για το μέλλον της αεροπορικής βάσης της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βουλευτές της περιφέρειας Θεσσαλίας, η περιφέρεια, οι δήμοι γι’ ακόμη μια φορά δείχνουν την ένωσή τους με κοινό αίτημα την παραμονή της αεροπορικής βάσης στην περιοχή τους. Το ίδιο σκηνικό πολιτικής «γροθιάς» είχε επαναληφθεί πριν από λίγα χρόνια ώστε ν’ ασκηθεί η πίεση προς την τότε κυβέρνηση και μάλιστα πριν τις εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.