ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ουκρανοί έπληξαν το κέντρο του Ντονέτσκ κατά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς – Ρωσικά αντίποινα στην Οδησσό

Επλήγησαν και οι περιφέρειες του Μίκολάιβ και του Ντνιπροπετρόφσκ

Οι Ουκρανοί έπληξαν το κέντρο του Ντονέτσκ κατά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς – Ρωσικά αντίποινα στην Οδησσό

Το ουκρανικό πυροβολικό έπληξε σήμερα την μεγάλη ρωσόφωνη πόλη του Ντονέτσκ, σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερις άτομα.

Ένας από τους πυραύλους χτύπησε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου Ρώσοι στρατιωτικοί γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά.

Το Κίεβο με την υποστήριξη της Δύσης (που προφανώς ασκεί την παραδοσιακή πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών) πλήττει με δυτικά οπλικά συστήματα, ρωσικές κατοικημένες περιοχές.

Όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ντενίς Πουσίλιν σε ανάρτησή του στο Telegram, λίγα λεπτά μετά τη 01:00, ο Πουσίλιν «τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν» από πυραύλους που έπληξαν το κέντρο της πόλης.

Οι Ουκρανοί επέλεξαν εκείνη την στιγμή για να χτυπήσουν ενώ η πόλη του Ντονέτσκ πραγματοποιούσε εορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά (Να σημειωθεί ότι η Πρωτοχρονιά θα εορταστεί ξανά στις 13 Ιανουαρίου καθώς οι Ρώσοι ακολουθούν το Ιουλιανό Ημερολόγιο) και χιλιάδες πολιτών βρίσκονταν έξω στους δρόμους.

Οι Ρώσοι προχώρησαν σε αντίποινα και βομβάρδισαν την Οδησσό στο Μικολάιβ και στο Ντνιπροπετρόφσκ λίγο πριν από τις 04:00.

Ο περιφερειάρχης Οδησσού Όλεχ Κίπερ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα Telegram ότι «ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και εννέα τραυματίστηκαν» σε επίθεση που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.