ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι χτύπησαν με πυραύλους ρωσική βάση στο Μπερντιάνσκ

Αναφορές ότι πρόκειται για ATACMS

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι χτύπησαν με πυραύλους ρωσική βάση στο Μπερντιάνσκ

Αναφορές λένε ότι η Ουκρανία πραγματοποίησε ένα μαζικό χτύπημα κατά της αεροπορικής βάσης του ρωσικού στρατού κοντά στο λιμάνι Μπερντιάνσκ που ελέγχεται από τη Ρωσία χρησιμοποιώντας πυραύλους ATACMS που προμήθευσαν οι ΗΠΑ.

«Υπάρχουν απώλειες τόσο σε προσωπικό όσο και σε αεροσκάφη», πρόσθεσε ο Ρώσος ειδικός Τουμάνοφ στην ανάρτησή του στο Telegram.

Η επίθεση περιγράφεται ως «ένα από τα πιο σοβαρά χτυπήματα όλων των εποχών στον πόλεμο στην Ουκρανία, αν όχι το πιο σοβαρό», από ρωσικές στρατιωτικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση της χρήσης πυραύλων ATACMS στην επίθεση, το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα ένα συνεχές μπαράζ εκρήξεων στην ρωσική αεροπορική βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.