ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι Ρομά έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και καίνε 20ευρα

Οι περισσότεροι Έλληνες ούτε αυτά δεν διαθέτουν

Οι Ρομά έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και καίνε 20ευρα

Δεκάδες Ρομά συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, λίγη ώρα ωρα μετά που ο αστυνομικός που κατηγορείται οτι πυροβόλησε κατά του 16χρονου, οδηγήθηκε στον ανακριτή και ξεκίνησαν να καίνε και χαρτονομίσματα κυρίως 20ευρω λέγοντας πως «για 20 ευρώ σκότωσαν τον μικρό».

Αυτό σε μία εποχή που χιλιάδες Ελλήνων δεν έχουν ούτε 10ευρω στην τσέπη…

Τα άτομα κρατούν στα χέρια φωτογραφίες του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη και φωνάζουν συνθήματα. Στη συγκέντρωση συμμετέχει και ο πατέρας του 16χρονου. Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια, ενώ η κυκλοφορία στην οδό 26ης Οκτωβρίου έχει διακοπεί για τα οχήματα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδιας Ρομά Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Σαμπάνης, “εμείς σήμερα ζητάμε δικαιοσύνη γιατί ήταν ένα βαρύ πλήγμα για την οικογένεια, ένα 16χρονο παιδάκι χαροπαλεύει αυτήν τη στιγμή στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Αυτό πρέπει να δούμε πάνω από όλα.

Κάνουμε έκκληση και μετά την απόφαση όποια κι αν είναι αυτή, να υπάρξει ψυχραιμία. Στους γονείς, στους συγγενείς και στους φίλους αλλά σε όσους έρθουν στα δικαστήρια από άλλες περιοχές, να είναι ήρεμη η κατάσταση.

Δεν θέλουμε να δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί είμαστε Έλληνες πολίτες και πρέπει να σεβαστούμε τα δικαστήρια. Σήμερα περιμένουμε η δικαιοσύνη να κρίνει σωστά αυτό επιθυμεί και η οικογένεια”, τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.