ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι ρωσικές δυνάμεις εντόπισαν και εξόντωσαν τον καλύτερο Ουκρανό ελεύθερο σκοπευτή στα περίχωρα του Μπακχμούτ

Θεωρούνταν υπεύθυνος για τον θάνατο δεκάδων Ρώσων

Οι ρωσικές δυνάμεις εντόπισαν και εξόντωσαν τον καλύτερο Ουκρανό ελεύθερο σκοπευτή στα περίχωρα του Μπακχμούτ

Μία σημαντική επιτυχία κατέγραψε σήμερα ο ρωσικός στρατός καθώς κατάφερε να εξοντώσει τον 27χρονο ελεύθερο σκοπευτή των ουκρανικών δυνάμεων Βλαντιμίρ Οσνοβένκο που θεωρούνταν ο καλύτερος της Ουκρανίας με πολλούς θανάτους στο ενεργητικό του, όπως έκανε γνωστό ο στρατιωτικός ανταποκριτής Ruslan Tatarinov.

Ο Ουκρανός στρατιώτης υπηρετούσε στο 130ο τάγμα της 241ης Ταξιαρχίας Δυνάμεων Εδαφικής Άμυνας (TRF) του ουκρανικού στρατού και ο θάνατός του προήλθε μετά τον εντοπισμό του με drone και την εξαύλωση όλης της θέσης με κατευθυνόμενο βλήμα πυροβολικού Krasnopol κοντά στο χωριό Ιβανοβσκογιε στα περίχωρα του Μπακχμούτ.

Ο Andrey Kovalev, αξιωματικός και εκπρόσωπος της 112ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας στο Κίεβο, ο οποίος υπηρετούσε με τον Osnovenko, είπε ότι ο ελεύθερος σκοπευτής ήταν γιος ιερέα στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Άρχισε να υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας την πρώτη μέρα της σύγκρουσης και σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, είχε σκοτώσει δεκάδες Ρώσους στρατιώτες.

Όλα αυτά όταν ο ρωσικός στρατός σε ένα μέτωπο 890 χιλιομέτρων προελαύνει σε 12 σημεία, απόδειξη της πλήρους πρωτοβουλίας που έχει ο ρωσικός στρατός απέναντι στους Ουκρανούς.

Η ενεργητική άμυνα των Ουκρανών δεν δουλεύει γιατί δεν έχουν δημιουργήσει σοβαρή αμυντική γραμμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.