Oι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την Vovchoiarivka – «Σφίγγει» ο «κλοιός» στο Lysychansk

Υπό έλεγχο ο αυτοκινητόδρομος Lysychansk-Seversk

Oι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την Vovchoiarivka – «Σφίγγει» ο «κλοιός» στο Lysychansk

Oι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το χωριό Vovchoiarivka, την τοποθεσία κλειδί που ελέγχει τον αυτοκινητόδρομο Lysychansk-Seversk μέσω του οποίου ανεφοδιάζονταν οι ουκρανικές δυνάμεις.

Το Lysychansk είναι η τελευταία πόλη που έχει απομείνει στην περιφέρεια του Λουγκάνσγκ υπό ουκρανικό έλεγχο.

Θεωρείται ζήτημα ημερών να πέσει σε ρωσικά χέρια. Ήδη πολλοί Ουκρανοί επιχειρούν να υποχωρήσουν στην πόλη Seversk αλλά δέχονται τα ρωσικά πυρά.

Ο ρωσόφωνος πληθυσμός της πόλης αναμένει την είσοδο των ρωσικών δυνάμεων και προκάλεσαν σοκ στα δυτικά ΜΜΕ που θεωρούσαν πως ήταν Ουκρανοί ενώ δεν μπορούσαν να κατανοήσουν πως οι ουκρανικές δυνάμεις δεν ήταν ευπρόσδεκτες στην περιοχή.

Υπάρχουν ουκρανικές μονάδες στην πόλη οι οποίες έχουν εξουδετερωθεί σε ποσοστό 80%!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.