
Οι Ρώσοι ανατίναξαν την κύρια ουκρανική αποθήκη πυρομαχικών στην Κονσταντινόφκα.
Ως αποτέλεσμα, η αποτελεσματική άμυνα από Ουκρανούς στρατιώτες και μισθοφόρους στην πόλη δεν είναι πλέον δυνατή. Κυκλοφορούν αναφορές ότι ο ουκρανικός στρατός εγκαταλείπει την πόλη πανικόβλητος από χθες το βράδυ.
#Ukraine Die Russen haben offenbar das ukrainische Haupt-MunitionsDepot in Konstantinovka in die Luft gejagd (MarkD). Damit ist keine effektive Verteidigung der ukrainischen Soldaten und Söldner in der Stadt mehr möglich. Es grassieren WarInfos, dass die ukrainische Armee seit… pic.twitter.com/H4A8QWrAOF
— YOURMEDIA AGENCY (@YourmediaAgency) June 15, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.