ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ρώσοι αναχαίτισαν τριπλή ουκρανική επίθεση στο μέτωπο του Ντόνμπας – Αδιαπέραστες οι ρωσικές αμυντικές γραμμές

Ανακοινώθηκε η μεταφορά της τσετσενικής μονάδας «Akhmat» στο Μπάκχμουτ

Οι Ρώσοι αναχαίτισαν τριπλή ουκρανική επίθεση στο μέτωπο του Ντόνμπας – Αδιαπέραστες οι ρωσικές αμυντικές γραμμές

Οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία αναχαίτισαν επιτυχώς την τριπλή επίθεση που πραγματοποίησαν οι Ουκρανοί επιχειρώντας να διασπάσουν τις ρωσικές γραμμές άμυνας στα μέτωπα του Lisichansk, του Soledar-Artemovsk και του Aleksandro-Kalinov.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε η μεταφορά της τσετσενικής μονάδας «Akhmat» στο Μπάκχμουτ.

Οι Ρώσοι ετοιμάζουν την πόλη για αστικές μάχες στην περίπτωση που κάποιος που κάνει καις ομάδες μπορέσουν να διεισδύσουν στον αστικό ιστό.

“Οι μονάδες της Νότιας Ομάδας συνέχισαν να αποκρούουν τις επιθετικές προσπάθειες των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για να διαπεράσουν τις ρωσικές άμυνες στις κατευθύνσεις Lisichansk, Soledar-Artemovsk και Aleksandro-Kalinov κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Αεροπορία βομβάρδισε μεγάλες συγκεντρώσεις του εχθρού στις περιοχές των οικισμών Belogorovka, Verkhnekamenskoye, Chasov Yar και Konstantinovka», ανακοίνωσε η Διοίκηση της Νότιας Ομάδας.

Επιπλέον, ο Στρατός έπληξε αποθήκες όπλων και πυρομαχικών της 110ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην Avdiivka και οι ρωσικοί εκτοξευτές ρουκετών Tornado-S έπληξαν τους χώρους αποθήκευσης οπλισμού της 91ης Μηχανοκίνητης ουκρανικής Ταξιαρχίας η οποία αναπτύχθηκε στην κατεύθυνση Soledar-Artemovsky.

Καταστράφηκε και αποθήκη πυρομαχικών της 115η Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας του ουκρανικού Στρατού, η οποία δρα στο μέτωπο της Ζαπορίζια.

Οι Ουκρανοί τις τελευταίες ημέρες προσπάθησαν να πείσουν πως η κύρια αντεπίθεσή τους θα γίνει στο Μπάκχμουτ, αλλά οποιοσδήποτε διαθέτει κοινή λογική ξέρει ότι αυτό είναι αδύνατο, ειδικότερα αν αναλογιστεί πως οι ρωσικές δυνάμεις χρειάστηκαν εννέα μήνες για να καταλάβουν την πόλη και ακόμα κι αν οι Ουκρανοί διέθεταν τέτοια στρατιωτική υπεροπλία, θα χρειαζόντουσαν ένα ανάλογο χρονικό διάστημα για να το καταφέρουν κι αυτοί.

Στην πραγματικότητα οι Ουκρανοί διεξάγουν αντεπιθέσεις στο σύνολο των μετώπων με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να εντοπίσουν κάποιο αδύναμο σημείο στις ρωσικές άμυνες και να μπορέσουν να διεισδύσουν.

Ο χρόνος είναι εναντίον τους, καθώς οι αντεπιθέσεις για να πετύχουν πρέπει να παρουσιάσουν επιτεύγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος είναι ότι, εξανεμίζονται γρήγορα προσωπικό και οπλικά συστήματα λόγω των επιθετικών ενεργειών σε βαριά οχυρωμένες τοποθεσίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.