ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι επιτίθενται στο Σεβέρσκ – «Κόλαση» στη Αβντίιβκα από τους σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς (βίντεο)

Ο αντικειμενικός σκοπός των Ρώσων είναι η κατάληψη των πόλεων του Σλαβιάσνκ και του Κραματόρσκ

Οι Ρώσοι επιτίθενται στο Σεβέρσκ – «Κόλαση» στη Αβντίιβκα από τους σφοδρούς ρωσικούς βομβαρδισμούς (βίντεο)

Oι Ρώσοι αιφνιδιαστικά έθεσαν σε κίνηση και το μέτωπο του Σεβέρσκ όπου οι δυνάμεις τους πραγματοποιούν έφοδο στους οικισμούς Γκριγκορίβκα και Μπιλορίβκα για να περικυκλώσουν την πόλη.

Το Σεβέρσκ είναι μία πόλη 10.000 κατοίκων και μαζί με το Τσάσιβ Γιαρ νοτιότερα, αποτελούν τα μόνα εμπόδια για την ρωσική προώθηση στις δίδυμες πόλεις του Σλαβιάνσκ και του Κραματόρσκ.

Στην Αβντίιβκα, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει σημείο της πόλης το οποίο να μη βομβαρδίζεται από το ρωσικό Πυροβολικό και την ρωσική Αεροπορία ενώ διεξάγονται μάχες σχεδόν σε όλους τους δρόμους της.

Το μόνο μέρος στο οποίο οι Ουκρανοί διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο είναι το εργοστάσιο οπτάνθρακα στο βορειοδυτικό τομέα.

Russian army now advances further from the southwest towards Tonenkoye in order to almost close the Avdeevka pocket (DavidRothLind). At the end only the UkraNATO Coke Fortress (black dots) will remain.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.