ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι Ρώσοι φτάνουν στο Σεβέρσκ – Στο Ugledar oι Ουκρανοί υποχώρησαν στην βιομηχανική ζώνη

Βίντεο: Ανηλεής βομβαρδισμός κατά ουκρανικών θέσεων σε όλες τις συνοικίες του Μπακχμουτ

Οι Ρώσοι φτάνουν στο Σεβέρσκ – Στο Ugledar oι Ουκρανοί υποχώρησαν στην βιομηχανική ζώνη

Oι Ρώσοι έφτασαν στις «πύλες» του Σεβέρσκ εκμεταλλευόμενοι το «μπλοκάρισμα» του ουκρανικού Στρατού στο Μπάκχμουτ και στο Ούγκλενταρ.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να καταλάβουν τρεις πολύ σημαντικές πόλεις για την εξέλιξη του πολέμου στο Ντονμπάς.

H πτώση του Σολεντάρ «έσπασε» τις μεταφορές στρατευμάτων ανάμεσα σε Σεβέρσκ και Μπάκχμουτ. Το ρωσικό «χτύπημα» στο Ugledar εμποδίζει να έρθουν ενισχύσεις από την Ζαπορίζια.

Η περιοχή ανάμεσα στο Σολεντάρ και το Σεβέρσκ είναι αραιοκατοικημένη και οι Ρώσοι απλώς προελαύνουν κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.

Στο Ugledar oι Ρώσοι πρακτικά έχουν κυριεύσει όλη την πόλη εκτός από την βιομηχανική ζώνη όπου και έχουν οχυρωθεί οι Ουκρανοί.

Το Ugledar έχει την ίδια στρατηγική σημασία με το Σολεντάρ. Διακόπτει την συνέχεια του ουκρανικού μετώπου και απαγορεύει στους Ουκρανούς να κινούνται κατά μήκος της γραμμής επαφής του Ντόνμπας και της Ζαπορίζια.

Οι Ουκρανοί στέλνουν στο Ugledar την νέα ταξιαρχία του Αζόφ που αποτελείται από νεοναζιστικά στοιχεία όπως και η πρόγονή της απλά θα κρύβουν θα κρύβουν τα παλιά σύμβολα.

Ο βομβαρδισμός των Ουκρανών από το ρωσικό Πυροβολικό είναι συνεχής και ανηλεής.

Στο Μπάκχμουτ το ρωσικό Πυρβολικό πλήττει ουκρανικές θέσεις σε όλη την πόλη που σημαίνει ότι οι Ρώσοι έχουν την ευχέρεια να επιχειρούν σε όλα τα οικοδομικά τετράγωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.