ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι εξάλειψαν το ουκρανικό προγεφύρωμα στο Κρίνκι – Το Κίεβο μεταφέρει νέες δυνάμεις

Οι Ρώσοι επιχειρούν να δημιουργήσου δικό τους προγεφύρωμα στην βόρεια όχθη του Δνείπερου

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι εξάλειψαν το ουκρανικό προγεφύρωμα στο Κρίνκι – Το Κίεβο μεταφέρει νέες δυνάμεις

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Χερσώνας όπου οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως εξάλειψα το ουκρανικό προγεφύρωμα στο Κρίνκι στην νότια όχθη του ποταμού Δνείπερου.

Οι Ουκρανοί εμμέσως παραδέχονται πως υπέστησαν βαρύτατες απώλειες καθώς αναφέρουν νέες προσπάθειες μεταφοράς ουκρανικών ομάδων με λέμβους, στην απέναντι όχθη για να τις αναπληρώσουν.

Η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου στην μέση. Το προγεφύρωμα δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως αλλά δεν βρίσκεται και στην καλύτερη επιχειρησιακή κατάσταση.

Το προγεφύρωμα είχε δημιουργηθεί πριν από ενάμιση μήνα και οι Ρώσοι έδειχναν αδυναμία στο να το εξουδετερώσουν.

Χθες οι βομβαρδισμοί από την ρωσική Αεροπορία και το ρωσικό Πυροβολικό ήταν πιο σφοδροί από ποτέ.

Οι Ρώσοι μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές επιχειρούν να δημιουργήσουν δικό τους προγεφύρωμα στη βόρεια όχθη, ακριβώς απέναντι από το Κρίνκι.

Για να το επιδιώκουν αυτό σημαίνει πως ξέρουν ότι οι Ουκρανοί έχουν σημαντικό πρόβλημα λειψανδρίας.

Ελπίζουν έτσι πως θα διακόψουν οριστικά τις μεταφορές Ουκρανών Πεζοναυτών στο Κρίνκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.