ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι Ρώσοι κτύπησαν το ουκρανικό προγεφύρωμα στην δεξιά όχθη του Δνείπερου

Τα πυρά του πυροβολικού διέλυσαν ουκρανικές συγκεντρώσεις

Οι Ρώσοι κτύπησαν το ουκρανικό προγεφύρωμα στην δεξιά όχθη του Δνείπερου

Το ουκρανικό προγεφύρωμα στην δεξιά όχθη του Δνείπερου επλήγη σφοδρά από μονάδες της ρωσικής ομάδας μάχης Dnepr, σε συνεργασία με το πυροβολικό της με τα πυρά να στοχεύουν κατά κύριο λόγο τις ουκρανικές συγκεντρώσεις στις περιοχές των οικισμών Tyaginka, Ivanovka, Sadovoye και Tokarevka στην περιοχή Kherson.

Εξοντώθηκαν περισσότεροι από 50 Ουκρανοί στρατιωτικοί ενώ καταστράφηκαν 2 τεθωρακισμένα μαχητικά οχήματα, 3 μηχανοκίνητα οχήματα, ένας εκτοξευτής του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Buk-M1, καθώς και ένα οβιδοβόλο D-20», σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Tass.

Η αεροπορία και το πυροβολικό της ρωσικής ομάδας μάχης Ανατολή την ίδια στιγμή χτύπησαν τέσσερις θέσεις ταγμάτων του ουκρανικών δυνάμεων και παρεμπόδισαν τρεις απόπειρες στροφής των ουκρανικών δυνάμεων νότια του Donetsk, μετέδωσε το Tass επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές.

«Επιδρομές από βομβαρδιστικά αεροσκάφη και πυροβολικό έπληξαν θέσεις προσωρινής ανάπτυξης, οχυρά και τοποθεσίες ανθρώπινου δυναμικού της 79ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου της Ουκρανίας στις περιοχές Novomikhailovka, Konstantinovka και Priyutnoye.

Καταστράφηκαν τέσσερις χώροι προσωρινής ανάπτυξης και τρεις απόπειρες των ουκρανικών δυνάμεων στο Novomivo και βόρεια της Vladimirovka ανατράπηκαν», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα δύο αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ-109 Paladin και ένα Α/Κ πυροβόλο Akatsiya καταστράφηκαν από drones Lancet στις περιοχές του κρατικού αγροκτήματος Oktyabr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.