Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν το συνοριακό πέρασμα Σπιν Μπολντάκ στην Κανταχάρ

Οι Πακιστανοί υπέστησαν σοβαρές απώλειες

Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν το συνοριακό πέρασμα Σπιν Μπολντάκ στην Κανταχάρ

Οι αφγανικές δυνάμεις ισχυρίζονται ότι κατέλαβαν το σημείο ελέγχου Σπιν Μπολντάκ στην Κανταχάρ από τις πακιστανικές δυνάμεις.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 3 π.μ. και ολοκληρώθηκε με τον πλήρη έλεγχο της πύλης και των εγκαταστάσεών της μετά από έντονες συγκρούσεις.

Οι πακιστανικές δυνάμεις φέρονται να υπέστησαν βαριές απώλειες.

Οι Aφγανοί βρίσκονται πλέον σε πλήρη επιφυλακή κατά μήκος της γραμμή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.