ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Super Κικής – Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

«Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες - Θα σας τα πω στο Instagram»

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Super Κικής – Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, η απολογία της Super Κικής, κατά κόσμον Κυριακή Λιτσάκη, και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η influencer οδηγήθηκε σήμερα (23/2) στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση επικίνδυνης, σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής απειλής.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να μην πλησιάζει τον 40χρονο που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομο του περιβάλλοντός της.

Η ίδια στην κάμερα του Alpha είπε: «Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Θα σας τα πω στο Instagram μου. Παιδιά αφήστε με, θέλω να πάω να κάνω ένα μπάνιο.»

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρας Στεφανόπουλος, τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία ληστεία και ότι δεν βρέθηκε τίποτα πάνω στην influencer και στις φίλες της. «Ήταν μια κατασκευασμένη κατηγορία», προσέθεσε.

Οι τρεις κοπέλες που έμειναν ελεύθερες, πέρασαν τα προηγούμενα βράδια στο κρατητήριο μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο 37χρονος, ενώ οι ίδιες έχουν μηνύσει τον πρώην σύντροφο της μιας για απειλή, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν το δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδεύσουν. Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.