ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο παιδοβιαστών: Παραδέχτηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές

Δεν παραδέχονται τον βιασμό!

Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο παιδοβιαστών: Παραδέχτηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές

Ολοκληρώθηκε η απολογία των δυο κατηγορουμένων ενώπιον της 33ης ανακρίτριας οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη αλλά αρνήθηκαν το βιασμό, ενώ για τις υπόλοιπες βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν άσκησαν το δικαίωμα της σιωπής και αυτή την ώρα οδηγούνται στο γραφείο του εισαγγελέα.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής.

Υποστηρίζει μάλιστα πως την αμοιβή την έδινε στο ανήλικο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Κανείς από τους δυο δεν αποδέχεται την φρικιαστική πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Σε δήλωσή της, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως την Πέμπτη το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Η δικηγόρος χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε λίγη ώρα αναμένεται η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προφυλάκισης των κατηγορουμένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.