ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όλυμπος: Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του ο ορειβάτης που αγνοούνταν

Κατέβηκε μόνος του από το βουνό

Όλυμπος: Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του ο ορειβάτης που αγνοούνταν

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ορειβάτη που είχε χαθεί στον Όλυμπο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ορειβάτης από την Ουγγαρία είναι καλά στην υγεία και κατέβηκε μόνος από το βουνό, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας πήγε από χθες το πρωί για πεζοπορία στον Όλυμπο. Οι ώρες περνούσαν χωρίς να δώσει σημεία ζωής και η σύζυγός του ανησύχησε και ειδοποίησε τις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.