Ξεσπούν οι γονείς του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια στους Βουλιαράτες της Δρόπολης και ζητούν την παρέμβαση μέχρι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο λόγος είναι η πρόταση της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου, η οποία είχε προτείνει να κλείσει το θέμα και να χαρακτηριστεί ο θάνατος του 35χρονου ως «αυτοκτονία», κάτι που τελικά απορρίφθηκε από το Δικαστήριο.

«Δικαιοσύνη ζητάμε. Να βγει το πόρισμα και να βοηθήσει ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γατί είμαστε στο έλεος του Θεού», λένε χαρακτηριστικά Γιάννης και Βασιλική Κατσίφα.

Σύμφωνα με τη Βασιλική Κατσίφα, η οικογένεια έχει λάβει κάποια έγγραφα από την Εισαγγελία, στα οποία αναφέρεται ότι ο γιος της «έχει δύο τρύπες στο πιγούνι», ενώ γίνεται λόγος για «αυτοκτονία».

Οι γονείς του Κωνσταντίνου ζητούν δικαίωση και αναρωτιούνται: «Η δικαίωση είναι να βγει η αλήθεια γιατί τον δολοφόνησαν. Ισχυρίζονται ότι πρόβαλε αντίσταση και ότι έγινε ανταλλαγή πυρών. Να μας το αποδείξουν Αν υπήρχε δικαιοσύνη ας συλλάμβαναν το παιδί μας. Γιατί να το εκτελέσουν επιτόπου;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που αποδόθηκαν στον 35χρονο, οι γονείς του υποστηρίζουν: «Δεν ήταν τρομοκράτης ή εθνικιστής όπως τον περιγράφουν τα αλβανικά μέσα αλλά ενδιαφερόταν μόνο για την προάσπιση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας».