ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η κυβέρνηση τον ξέχασε αλλά οι Έλληνες δεν ξεχνούν: Μνημόσυνο για τον Κ.Κατσίφα στην Αθήνα

Η κυβέρνηση τον ξέχασε αλλά οι Έλληνες δεν ξεχνούν: Μνημόσυνο για τον Κ.Κατσίφα στην Αθήνα

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε από τις αλβανικές αρχές ο Κωνσταντίνος Κατσίφας και ελληνικοί σύλλογοι θα τελέσουν μνημόσυνο στη μνήμη του γιατί όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους «δεν ξεχνούν».

Την ίδια ώρα οι αρχές της Αλβανίας επιχειρούν να βγάλουν αυτοκτονία την δολοφονία του, ενώ η κυβέρνηση -και η νυν και η πρώην- ούτε καν ασχολούνται με τον Γολγοθά που περνάει η οικογένεια στη Βόρειο Ήπειρο.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών και η Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου πραγματοποιούν Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Θα τελεστεί στην Αθήνα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση (πλατεία Καρύτση, πίσω από την παλαιά Βουλή), την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11 π.μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στέλνουν το μήνυμα: «Τρία χρόνια μετά δεν ξεχνούμε! Τιμούμε την μνήμη του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα! Διεκδικούμε τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.