ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπαράσσει καρδιές η μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Δεν θέλω τη ζωή μου! Ψυχή μου σε έφαγαν οι Αλβανοί»

Σπαράσσει καρδιές η μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Δεν θέλω τη ζωή μου! Ψυχή μου σε έφαγαν οι Αλβανοί»

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Η μητέρα του 35χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της. Θρηνεί και λέει ότι δεν θέλει πλέον τη ζωή της χωρίς τον γιο της.

«Πώς να κάνω εγώ κουράγιο.. Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου.. Καρδιά μου… Σε έφαγαν οι Αλβανοί ζωή μου… Ψυχή μου.. Δεν έχω ψυχή.. Δεν έχω κουράγιο… Γιατί να μου το σκοτώσουν το παιδί μου, τον λεβέντη μου;

»Δεν τη θέλω τη ζωή μου. χωρίς την παρουσία του Κωνσταντίνου μου, δεν αντέχω… Μας διαλύσανε.. Δεν ήθελαν την ελληνική μειονότητα. Είχε χαρά να στολίσει για την επέτειο, για τους ήρωες», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο αδελφές του που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν τη νύχτα στο χωριό για να της συμπαρασταθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.