ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα Τίρανα αμαυρώνουν την μνήμη του Έλληνα ήρωα Κ.Κατσίφα: Σοβαρό επεισόδιο στο 9μηνο μνημόσυνο του πεσόντα ομογενή

Τα Τίρανα αμαυρώνουν την μνήμη του Έλληνα ήρωα Κ.Κατσίφα: Σοβαρό επεισόδιο στο 9μηνο μνημόσυνο του πεσόντα ομογενή

Tα Τίρανα συνεχίζουν να μην σέβονται την μνήμη του δολοφονημένου Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα και Αλβανοί δημοσιογράφοι προκάλεσαν επεισόδιο με την μητέρα του κατά την διάρκεια του 9μηνου μνημόσυνου που έγινε στην γενέτειρά του, στις Βουλιαράτες.

Το σοβαρό επεισόδιο καταγγέλει η Νεολαία Βορειοηπερωτών.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του πεσόντα ήρωα είχε ζητήσει να μην ληφθούν πλάνα από το μνημόσυνο του παιδιού της, αλλά προφανώς τα Τίραν ήθελαν να «καταγράψουν» τους παριστάμενους στην τελετή μνήμης.

Επεισόδιο με Αλβανούς δημοσιογράφους σημειώθηκε σήμερα στο 9μηνο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που πραγματοποιήθηκε στους Βουλιαράτες.

Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι συνεχίζουν να δηλητηριάζουν την αλβανική κοινή γνώμη διεγείροντας διεθνιστικό μίσος εις βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Για άλλη μια φορά δεν σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας που δεν ήθελε να τραβήξουν πλάνα απ’ το μνημόσυνο.

Αυτό εξόργισε την ηρωίδα μάνα του Κωνσταντίνου η οποία 9 μήνες τώρα ζητά δικαίωση περιμένοντας το πόρισμα των αλβανικών εισαγγελικών αρχών για την εν ψυχρώ εκτέλεση του παλικαριού της από τις επίλεκτες δυνάμεις RENEA της αλβανικής αστυνομίας.

Η προκλητική επενεμφάνιση των αυτουργών της δολοφονίας του γιου της στον τόπο αναπαύσεώς του, την εξόργισε με αποτέλεσμα να τους πάρει στην κυριολεξία στο κυνήγι, οδηγώντας τους έξω απ’ το χώρο του νεκροταφείου!

Το γεγονός αυτό έκανε τα αλβανικά ΜΜΕ να ξεσαλώσουν απ’ το πρωί στοχοποιώντας για άλλη μια φορά την οικογένεια του Κωνσταντίνου κάνοντας λόγο για απρόκλητη «επίθεση» που δέχτηκαν απ’ τη μητέρα του, την οποία κατηγορούν ότι τους έσπασε μια τηλεοπτική κάμερα κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Η Αλβανία του δολοφόνου Ράμα αντί να κάνει βήματα προς την εγκαθίδρυση κράτους δικαίου έχει μετατραπεί σε ένα κράτος μπανανία που διοικούν εγκληματίες και στο τελευταίο επεισόδιο της διαρκούς τραγωδίας ο θύτης παρουσιάζεται ξανά σαν θύμα.

Οι διεθνείς οργανισμοί αντί να επιτηρούν την σταδιακή εγκαθίδρυση δικτατορικού καθεστώτος στην χώρα οφείλουν να σταματήσουν να βρίσκονται σε ρόλο θεατή και να αντιδράσουν δυναμικά τόσο για να ριχτεί άπλετο φως στην στυγερή δολοφονία του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας όσο και στην συνεχιζόμενη προσπάθεια εκφοβισμού και ξεριζωμού της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας από την γη των προγόνων της.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.