ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φ.Μπελέρης: «Οι Αλβανοί θέλουν να αφήσουν οι Έλληνες τις περιουσίες τους για να τις πάρουν οι φίλοι του Ε.Ράμα»

Υποστηρίζει ότι υπάρχουν σχέσεις μεταξύ της αλβανικής κυβέρνησης και της μαφίας

Φ.Μπελέρης: «Οι Αλβανοί θέλουν να αφήσουν οι Έλληνες τις περιουσίες τους για να τις πάρουν οι φίλοι του Ε.Ράμα»

Συνέντευξη μέσα από τις φυλακές έδωσε ο προφυλακισμένος εδώ και περίπου τρεις μήνες, εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

Όπως τόνισε ο Φρέντι Μπελέρη δεν πιστεύει ότι οι αλβανικές αρχές θα τον αφήσουν ελεύθερο γιατί πιστεύει ότι η αλβανική κυβέρνηση να δώσει εντολή να ορκιστεί, ακόμα και να αφεθεί ελεύθερος, να γίνει η ορκωμοσία μέσα στη φυλακή και να αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά του.

Παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως η κυβέρνηση στην Αλβανία έχει σχέσεις με την αλβανική μαφία και υπάρχει ένα σχέδιο, ώστε οι ομογενείς εδώ στη Χειμμάρα να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους.

«Οι υπηρεσίες εδώ που υπάρχουν, δυσκολεύουν τη ζωή των Ελλήνων επιχειρηματιών, τόσο από την αστυνομία, όσο από την εφορία, όσο και από την πολεοδομία με απώτερο σκοπό και σχέδιο, να εγκαταλείψουν τις περιουσίες, να φύγουν στην Ελλάδα, έτσι οι περιουσίες αυτές να περιέλθουν στα χέρια φίλων του πρωθυπουργού της Αλβανίας, του Έντι Ράμα».

Ο Μπελέρη ευχαρίστησε τους Έλληνες πολιτικούς για ό,τι έχουν κάνει και τη βοήθεια και συμβολή τους και για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που έγινε στη Χειμμάρα, τόσο το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, όσο και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Συγκεκριμένα ο Φ. Μπελέρη δήλωσε πως: «Η προφυλάκισή μου είναι παράνομη. Αυτό όμως που είναι εντελώς παράνομο πέραν πάσης αμφιβολίας είναι η εμπόδισή μου να αναλάβω τα καθήκοντα, η παρεμπόδισή μου να ορκιστώ και αυτό είναι ευθύνη του Αλβανού πρωθυπουργού. Όταν λέει ότι είναι θέμα δικαιοσύνης, ψεύδεται γιατί τη γενική διεύθυνση φυλακών την ελέγχει κύριος Ράμα, άρα θα μπορούσε να μου δώσει άδεια να ορκιστώ. Στόχευση του Αλβανού πρωθυπουργού είναι να μην αναλάβω τα καθήκοντα».

Αντίδραση είχε από τον Αλβανό πρωθυπουργό, μέσω του facebook, ο Έντι Ράμα, τόνισε πως η δικαιοσύνη είναι αμερόληπτη και ανεξάρτητη και κάνει τη δουλειά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή ότι η αλβανική κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι με την αλβανική δικαιοσύνη και θα υπομείνουμε την απόφαση των δικαστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.