ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ.Μπελέρης: «Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει την ελληνική μειονότητα στη Χειμάρρα»

Συνέχεια στην κόντρα με τον Έντι Ράμα

Φ.Μπελέρης: «Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει την ελληνική μειονότητα στη Χειμάρρα»

Ο Φρέντι Μπελέρης απάντησε και πάλι στα λεγόμενα του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα που υπονόησε πως ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας απαιτεί διαφορετική μεταχείριση λόγω της ελληνικής υπηκοότητάς του.

Στην ανάρτησή του μέσα από τη φυλακή, ο Φρέντι Μπελέρης υπενθύμισε πως η Αλβανία δεν αναγνωρίζει την ελληνική μειονότητα στη Χειμάρρα και υποστηρίζει ότι στα 33 χρόνια από την πτώση του κομμουνισμού, μόνο ένα άτομο, έχει συλληφθεί για τα φερόμενα εκλογικά εγκλήματα.

«Κι αυτό το άτομο είμαι εγώ και είμαι ελληνικής καταγωγής» τονίζει και συνεχίζει υπενθυμίζοντας ότι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου αναφέρθηκαν 35 περιπτώσεις εκλογικών παρατυπιών, αλλά και πάλι μόνο εκείνος συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

Στην ανάρτησή του ο Φ.Μπελέρης επισημαίνει: Η ύψωση της ελληνικής σημαίας δεν είναι δικαίωμα που μας δίνει ο πρωθυπουργός Ράμα. Αυτό συνέβη από την ίδρυση του αλβανικού κράτους και αποτελεί προϋπόθεση για την αναγνώριση της Αλβανίας από την Κοινωνία των Εθνών.

Ο «καλός» Έντι Ράμα αναφέρεται μόνον στο γεγονός ότι έχω και ελληνική υπηκοότητα. Ξεχνά ότι είμαι γεννημένος στη Χειμάρρα, είμαι ελληνικής καταγωγής και μιλάω ελληνικά. Ελληνικά μιλούν και όλοι στην οικογένειά μου όπως και η πλειοψηφία του πληθυσμού της Χειμάρρας» αναφέρει και υπενθυμίζει ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός μια εβδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2023 με αποκάλεσε δημόσια «προσωπικό του εχθρό» και με πρόσβαλε με χυδαίο τρόπο, αποκαλώντας με αδαή σιτηρά, αποβράσματα, σκουπίδια και άλλες παρόμοιες κατάρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.