ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρέντι Μπελέρης: Εμφάνισε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Ώρες αγωνίας για τον νικητή των εκλογών στην Χιμάρρα

Φρέντι Μπελέρης: Εμφάνισε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος μετά την μεθοδευμένη από τους Αλβανούς, σκανδαλώδη δίωξη σε βάρος του, λίγο πριν τις εκλογές, ζει ώρες αγωνίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος που κατάφερε να θριαμβεύσει στις δημοτικές εκλογές, ενώ βρισκόταν μέσα στη φυλακή με απόφαση του Δικαστηρίου Αυλώνα, αισθάνεται αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο Μπελέρης έχει στείλει ήδη μέσω του δικηγόρου του δύο αιτήματα προς την εισαγγελία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει απάντηση. Ο δικηγόρος του επιβεβαιώνει ότι ο δήμαρχος έχει ανεβάσει πυρετό, ενώ παράλληλα πάσχει από διαβήτη. 

Η οικογένεια του που τον επισκέφθηκε σήμερα στη φυλακή αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του.

Αγωνία και για τον συνεργάτη του

Την ίδια ώρα, ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης, ο οποίος έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Τιράνων, με υψηλό πυρετό και η αδιαθεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά και ξεσπούσε σε κλάματα για την άδικη κράτησή του από τις αλβανικές αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.