ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ξαφνική μεταγωγή του Φρέντι Μπελέρη σε φυλακή του Δυρραχίου

Χωρίς καμία εξήγηση

Ξαφνική μεταγωγή του Φρέντι Μπελέρη σε φυλακή του Δυρραχίου

Σοβαρή εξέλιξη όμως έχουμε στην υπόθεση της παράνομης φυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.

Τρεις μήνες παραμένει προφυλακισμένος και «όμηρος» των αλβανικών Αρχών ο Φρέντι Μπελέρης, γεγονός που του στερεί την δυνατότητα να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας.

Μόλις δυο μέρες μετά την απόρριψη του αιτήματός του από το Ειδικό Δικαστήριο της Αλβανίας να αποφυλακιστεί και να υπάρξουν άλλα περιοριστικά μέτρα, οι γείτονες προκαλούν και πάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με αλβανικά Μέσα ο Φρέντι Μπελέρης μετήχθη σε φυλακή του Δυρραχίου (από τις φυλακές Αυλώνα), στην οποία κρατούνται πρώην δήμαρχοι και άλλοι πολιτικοί που κατηγορούνται για διαφθορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.