ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι Αλβανοί προσπαθούν να ακυρώσουν τη μεγάλη συγκέντρωση για τον Φ.Μπελέρη – «Είμαι αποφασισμένος» λέει ο ίδιος

Κανονικά θα γίνει η εκδήλωση

Οι Αλβανοί προσπαθούν να ακυρώσουν τη μεγάλη συγκέντρωση για τον Φ.Μπελέρη – «Είμαι αποφασισμένος» λέει ο ίδιος

Οι αλβανικές αρχές προσπάθησαν να ακυρώσουν την μεγάλη εκδήλωση υπέρ της απελευθέρωσης του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα, η οποία ωστόσο θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα αστυνομικός που είχε στα χέρια του ένα χαρτί είπε στους διοργανωτές ότι απαγορεύεται να γίνει η συγκέντρωση για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Το έγγραφο δεν το παρέλαβε κάνεις γιατί δεν τους το έστειλαν επίσημα.

Η αστυνομία αφού δεν παρέλαβαν το χαρτί άτυπα τους είπε ότι «με δικιά σας ευθύνη θα κάνετε την συγκέντρωση».

Τι λέει ο ίδιος μέσα από τη φυλακή

«Είμαι μια χαρά, είμαι δυνατός. Περιμένω. Έχουν περάσει 3 μήνες, είμαι αποφασισμένος να κάτσω εδώ όσο χρειαστεί, για να ορκιστώ δήμαρχος και να πάω εκεί που με όρισε ο λαός της Χειμάρρας» τόνισε ο Φρέντι Μπελέρης μιλώντας στο Open μέσα από τη φυλακή.

«Θέλω να τους πω να είναι δυνατοί, να περιμένουν και να έχουν πίστη στο Θεό και πίστη στον αγώνα. Η Δικαιοσύνη μπορεί να αργεί. Άλλες φορές πιο γρήγορα, άλλες φορές πιο αργά, αλλά στο τέλος πάντα κερδίζει» πρόσθεσε.

«Η μόνη αιτία που βρίσκομαι μέσα είναι η υφαρπαγή των περιουσιών από τους γηγενείς Έλληνες κατοίκους, για λογαριασμό στρατηγικών επενδυτών που κυρίως είναι φίλοι της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι με πρωτοβουλία της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια» διοργανώνεται στον Κεντρικό Πεζόδρομο Σπηλαίων στη Χειμάρρα, μεγάλη συγκέντρωση – διαδήλωση, καθώς εκπνέει η τρίμηνη προθεσμία που προβλέπει ο εκλογικός Νόμος για την ορκωμοσία του Μπελέρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην εκδήλωση ένας από τους ομιλητές θα είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ενώ και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας θα μεταβεί στη Χειμάρρα προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση για την υπόθεση Μπελέρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.