ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών για υπόθεση Μπελέρη: «Ελπίζουμε σε μια ταχεία επίλυση»

Nα τηρηθούν οι αρχές του κράτους δικαίου στην υπόθεση

Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών για υπόθεση Μπελέρη: «Ελπίζουμε σε μια ταχεία επίλυση»

Το Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών τοποθετήθηκε για τον δήμαρχο Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη, ζητώντας επίλυση της υπόθεσης.

Το Συμβούλιο εξέφρασε την ελπίδα για ταχεία επίλυση της υπόθεσης του Φρέντι Μπελέρη ώστε να μπορέσει να ορκιστεί και να αναλάβει τα καθήκοντά του εκφράζει το Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών (CEMR).

Nα τηρηθούν οι αρχές του κράτους δικαίου στην υπόθεση Μπελέρη

«Ελπίζουμε σε μια ταχεία επίλυση, ώστε ο κ. Μπελέρης να μπορέσει να ορκιστεί και να αναλάβει τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί από τους ψηφοφόρους του» επισημαίνει το Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επιστολή που εστάλη από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης αναφέρει, ότι «ενώ το Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών αναγνωρίζει τη συνεχιζόμενη έρευνα από τις αλβανικές αρχές του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας, κ. Μπελέρη, πιστεύουμε ότι η διαδικασία θα τηρήσει τις θεμελιώδεις παγκόσμιες αρχές του κράτους δικαίου, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας, της ελευθερίας της έκφρασης και της διαφάνειας». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.