Χειμάρρα: Ξεσπά η αδερφή ενός από τους συλληφθέντες – «Ο Αλβανοί μιμούνται τους Τούρκους»

«Ο αδερφός μου αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας»

Χειμάρρα: Ξεσπά η αδερφή ενός από τους συλληφθέντες – «Ο Αλβανοί μιμούνται τους Τούρκους»

Ξέσπασε η αδελφή ενός εκ των συλληφθέντων στη Χειμάρρα, υποστηρίζοντας ότι ο Αλβανός πρόεδρος Εντι Ράμα ότι μιμείται πρακτικές των Τούρκων.

Πρόκειται για Αντωνία Κοκαβέση, αδερφή του συλληφθέντα Π. Κοκαβέση που κρατείται από τις αρχές της Αλβανίας μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ο αδερφός μου αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Ανησυχώ γιατί ξέρουμε τι πρακτικές ακολουθούν. Μιμούνται τους Τούρκους σε αυτό. Αν δεν ήταν ο αδελφός μου θα ήταν κάποιος άλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Όλα έγιναν ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όταν αστυνομικοί πήραν «σηκωτό» τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη και δύο συνεργάτες του. Ένας απελευθερώθηκε αλλά ο Φ. Μπελέρης και ο Π. Κοκαβέσης κρατούνται ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Auel Zarka, Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αυλώνα, επρόκειτο για το αδίκημα «διαφθορά στις εκλογές», ενώ ως υλικό τεκμήριο κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 40.000 lek (300 ευρώ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.