ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ομόνοια: Αλλοδαποί προσπάθησαν να διαφύγουν με κλεμμένο όχημα και να εμβολίσουν αστυνομικούς

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα - Δεν τίθεται θέμα απέλασης από τη χώρα

Ομόνοια: Αλλοδαποί προσπάθησαν να διαφύγουν με κλεμμένο όχημα και να εμβολίσουν αστυνομικούς

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες του Σαββάτου στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο αλλοδαποί 23 και 34 ετών, από άγνωστη χώρα της κεντρικής Ασίας οι οποίοι βρίσκονταν στην Ελλάδα ως προσφυγές  για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της παράβαση του νόμου περί όπλων και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες του Σαββάτου ανωτέρω αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Ομονοίας, εντόπισαν τους κατηγορουμένους να επιβαίνουν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που απασχολούσε ως κλεμμένο.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους επιβαίνοντες να εξέλθουν από το όχημα, με τον 23χρονο να απορρίπτει κατσαβίδι κατά την αποβίβαση του και τον 34χρονο να θέτει σε λειτουργία τη μηχανή, εκκινώντας το επίμαχο όχημα, προσπαθώντας να τους εμβολίσει.

Άμεσα, ένας εκ των αστυνομικών εισήλθε εντός του οχήματος που ήταν εν κινήσει και κατόρθωσε να ακινητοποιήσει, τόσο το αυτοκίνητο, αφαιρώντας τα κλειδιά από τη μίζα, όσο και τον 34χρονο που προσπάθησε με κάθε τρόπο να ματαιώσει τη σύλληψη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου και τους συνεστήθη να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά και να υπακούν στις εντολές των οργάνων της τάξης. Παράλληλα τους διεμυνήθη ότι δεν τίθεται θέμα απέλασης σε καμία περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.