ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ορεστιάδα: Συνελήφθη 25χρονος στρατιωτικός για βιασμό 14χρονου – Χειροπέδες και στον ανήλικο

Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο ανήλικος τον καταδίωξε και προσπάθησε να τον ληστέψει

Ορεστιάδα: Συνελήφθη 25χρονος στρατιωτικός για βιασμό 14χρονου – Χειροπέδες και στον ανήλικο

Αναστάτωση επικρατεί στην Ορεστιάδα μετά τη σύλληψη 25χρονου στρατιωτικού (ΕΠΟΠ) για βιασμό ανηλίκου ηλικίας 14 ετών. 

Να σημειωθεί πως ο 25χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο φρουρούμενος από στρατονόμους, καθώς μετά τον βιασμό, ο ανήλικος τον καταδίωξε και προσπάθησε να τον ληστέψει.

Τον χτύπησε και τον τραυμάτισε, με τον στρατιωτικό να ειδοποιεί την αστυνομία και την υπόθεση να ξετυλίγεται στη συνέχεια.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα.

Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να βουτήξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Ο στρατιωτικός τραυματισμένος ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν.

Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδοποιήθηκε η στρατονομία και ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο που βρίσκεται στο Διδυμότειχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.