ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ουκρανή αξιωματούχος: H Ρωσία ετοιμάζεται να εκτοπίσει 2 εκατομμύρια Ουκρανούς!

Τι δήλωσε η επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ουκρανικής βουλής

Ουκρανή αξιωματούχος: H Ρωσία ετοιμάζεται να εκτοπίσει 2 εκατομμύρια Ουκρανούς!

Η Ρωσία προτίθεται να εκτοπίσει περίπου δύο εκατομμύρια Ουκρανούς, ενώ μέχρι στιγμής έχει μεταφέρει 1,3 εκατομμύρια, ανέφερε την Πέμπτη στο Telegram η αρμόδια επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ουκρανικής βουλής Λουντμίλα Ντενίσοβα!

Η επίτροπος συναντήθηκε με την Ιταλίδα γερουσιαστή και πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την έρευνα αδικημάτων γυναικοκτονίας και άλλων μορφών έμφυλης βίας, Βαλέρια Βαλέντε.

Όπως εξήγησε η Ντενίσοβα, λαμβάνει τις πληροφορίες από καταγγελίες Ουκρανών που έχουν εκτοπισθεί από τα εδάφη που έχει κερδίσει η Ρωσία, αλλά επίσης και από Ουκρανούς στρατιωτικούς που έχουν απελευθερωθεί.

Σύμφωνα με την Ντενίσοβα, μέσω της ανοιχτής τηλεφωνικής γραμμής της επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, 42.000 Ουκρανοί πολίτες έχουν καταγγείλει εγκλήματα που έχει διαπράξει η Ρωσία εναντίον 83.000 πολιτών, ενώ μόνο το τελευταίο εικοσιτετράωρο έγιναν 1025 καταγγελίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η Βαλέντε υπογράμμισε ότι η Ιταλία παρακολουθεί προσεκτικά τα εγκλήματα που διαπράττει η Ρωσία στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων και αυτά εναντίον των γυναικών. Διαβεβαίωσε μάλιστα την Ντενίσοβα για την υποστήριξη της προς το πρόσωπο της και τον ουκρανικό λαό στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν και να παραπέμψουν στη δικαιοσύνη Ρώσους που έχουν διαπράξει εγκλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.